Hogyan tudsz pénzt keresni a Bitcoin segítségével


Sokan próbálkoznak gyorsan pénzt keresni a Bitcoinnal és a kriptovalutákkal és mára már rengeteg dolog elterjedt a világhálón ezzel kapcsolatban, ami lehet jó vagy rossz illetve valós vagy valótlan. Ez a bejegyzés viszont kizárólag azokkal a lehetőségekkel foglalkozik, amelyekkel ténylegesen pénzt tudsz keresni a Bitcoin által valamilyen módon.

keress pénzt bitcoinnal

összefoglaló

Bár sokféleképpen lehet pénzt keresni a Bitcoin segítségével, de végül látni fogod, hogy mindegyiknek meg van a maga előnye és hátránya. A Bitcoinok megszerzése időt, pénzt illetve energiát igényel.

Az ingyen Bitcoinokat ígérő módszerek többsége nem éri meg a rájuk pazarolt időt és az a helyzet, hogy azok is általában valamiféle tevékenységet elvárnak a felkínált érmékért cserébe.

Ha részletes magyarázatot szeretnél kapni az összes módszerről, olvasd tovább az összefoglalót.

A következő lehetőségeket fogom bemutatni neked:

 1. Hogyan kereshetek Bitcoint ingyen online?
 2. Vásárlási jutalmak
 3. Kamatozó számlák
 4. stake
 5. Mikrobevétel
 6. Kereskedés
 7. Társult programok
 8. Szerencsejáték
 9. Írás a Bitcoin-ról
 10. Értékesítés
 11. Bitcoin bányászat
 12. HYIP-k / érme duplázók
 13. Bitcoin villák
 14. Következtetés

1. Hogyan kereshetek Bitcoint ingyen online?

Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy mivel a Bitcoin egy új formája a pénznek, van valami varázslatos módja annak, hogy könnyedén pénzt kereshessenek általa. Sajnálom, hogy ha megfosztalak az illúziótól, de a Bitcoin ugyanolyan, mint bármely más valuta. Nincs benne semmi varázslat.

Ahogyan nincs egyszerű, kockázatmentes módszer a gyors meggazdagodásra sem, úgy nincs mágikus módszer a Bitcoin megszerzésére sem.

Igaz hogy a kriptovaluták általában új lehetőségeket rejthetnek a jövedelemszerzésben, az alapok viszont ugyanazok – a pénz megszerzéséhez időt illetve pénzt kell befektetned.

Ebben a bejegyzésben több különböző módszert fogok bemutatni, amelyekkel Bitcoint tudsz keresni. Minden egyes általam bemutatott módszert a következő tényezők szerint osztályoztam:
 • Mennyi erőfeszítést igényel ennek módszernek a használata?
 • Mennyi pénzt lehet keresni ezzel a módszerrel?
 • Mennyire kockázatos ez a módszer?

2. Vásárlási jutalmak

 • Erőfeszítés – kicsi
 • Jövedelem – közepes
 • Kockázat – alacsony

Vásárlással úgy tudsz Bitcoint keresni, hogy a vásárlást jutalmazó cégek bővítményét telepíted a böngésződbe. Így akár 30%-ot is visszakaphatsz a vásárlásaid összegéből.

bitcoin vásárlási jutalom

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy bevételt tudjál szerezni, miközben megvásárlod azokat a dolgokat, amiket egyébként is szerettél volna.

A Lolli egy amerikai oldal, amely jutalmazza a vásárlást és 30% -os visszatérítést is ad akár a felhasználóknak Bitcoinba és általuk több mint 1000 népszerű kereskedőnél tudsz vásárolni online. Köztük olyan nagy neveknél, mint a Nike, a Booking.com, a Macy’s, a Staples és még sokan mások.( A nem amerikaik számára nehézkes lehet a használata de elvileg vpn segítségével megoldható)

A CoinCorner egy brit vállalat, amely olyan szintén ismert márkákat is támogat, mint a Booking.com, az O2, az Europecar és a Vodafone, és náluk elérheted a 32%-os visszafizetési határt is egyes termékeknél.

3. Kamatozó számlák

 • Erőfeszítés – kicsi
 • Jövedelem – közepes
 • Kockázat – közepes

Ha te már rendelkezel kriptovalutával, akkor azt letétbe tudod helyezni egy kamatozó számlán, és azzal prfitot szerezhetsz a kamatok által. Számos vállalat nyújt ilyen típusú szolgáltatást, a legnépszerűbbek a BlockFi , a Celsius Network , a Crypto.com és a Nexo .

A Bitcoin hitelt nyújtó vállalatok lehetővé teszik az ügyfeleik számára, hogy kamatra kölcsönadják Bitcoinjaikat. Ha például nincs szükséged egy adott mennyiségü Bitcoinra, akkor azt beteheted ezeknél a vállalatoknál a számládra, és éves kamatot kapsz a betéted után. Ez azt jelenti, hogy a bitcoinjaid további jövedelmet generálhatnak neked, ahelyett, hogy csak feküdnének a Bitcoin pénztárcádban .

4. Staking

 • Erőfeszítés – kicsi
 • Jövedelem – közepes
 • Kockázat – magas
keress pénzt staking

Bizonyos kriptovaluták esetében lehetővé teszik, hogy lekösd az érméidet, azért hogy tranzakció-hitelesítésben vegyenek részt a hálózatukon. Ez az úgynevezett staking, és ez a kriptovaluta bányászat energiahatékony alternatívája. Minél több érmét kötsz le, annál nagyobb az esélye, hogy validátorrá válsz és jutalmat kapsz ezáltal. Néhány népszerű kriptovaluta, amely ma lehetővé teszi ezt, a Tezos, Cardano és az Ethereum, na meg persze még sokan mások is.

5. Mikrobevételek – csaptelepek, PTC, mikro munkák

 • Erőfeszítés – Nagy
 • Jövedelem – alacsony
 • Kockázat – alacsony

Az egyik legolcsóbb, legegyszerűbb, de a legidőigényesebb módszerek a Bitcoin tényleges megszerzéséhez a mikrobevételi lehetőségek. Ez azt jelenti, hogy alapvetően apró feladatokat fogsz végezni, és ezáltal az érme töredékét fogod tudni megkeresni az erre szánt idő alatt.

A legismertebb mikrobevételi helyek egyike a Bitcoin csaptelepek – olyan oldalak, amiket néhány percenként többször is meg kell, hogy látogass, és ezáltal nagyon kis mennyiségű érmét tudsz szerezni.

A csaptelepek tulajdonképpen a PTC oldalhoz hasonlóak, a PTC jelentése „Pay to Click”. A PTC oldalakon rá kell kattintanod egy hirdetésre vagy egy gombra, hogy pénzt keress a hirdetések értékesítéséből. És ezért a tevékenységért cserébe kis mennyiségű érmét kapsz.

Mennyire keveset?

Számításaim szerint, ha folyamatosan dolgozol, akkor átlagosan óránként 5 és 40 cent között mozoghat a kereseted. Nem biztos, hogy ez megéri a rászánt időt, vagy, hogy egyáltalán a számítógép futtatásához szükséges áram árát visszahozza.

6. Legyél kereskedő

 • Erőfeszítés – közepes vagy nagy
 • Jövedelem – magas
 • Kockázat – magas
Legyél bitcoin kereskedő

Az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb, de egyben a legkockázatosabb módja is annak, hogy pénzt keressél a Bitcoinnal, ha kereskedsz vele. Ez alapvetően úgy néz ki, hogy akkor próbálsz Bitcoint vásárolni, amikor az ár alacsony, és eladni, amikor az ár magas.

A Bitcoin sikeres kereskedése azonban nem szerencsén vagy találgatáson alapul. A nyereséges kereskedők jelentős időt töltenek azzal, hogy megtanulják, hogy, hogyan kell kereskedni és hogyan lehet leküzdeni a kereskedéssel járó sok kockázatot. A sikeres kereskedők tudják, hogy rövid távon elveszíthetik a pénzüket, de úgy tekintenek rá, mint befektetésre az oktatásukba, mivel hosszú távra terveznek.

Ha kereskedő akarsz lenni, győződj meg róla, hogy van időd és tőkéd a kereskedés megtanulására.

7. Bitcoin partner programok

 • Erőfeszítés – Nagy
 • Jövedelem – közepes vagy magas
 • Kockázat – alacsony vagy közepes

Talán az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott pénzkeresési mód a Bitcoinnal a különféle partner programok népszerűsítése. A leányvállalatok olyan emberek, akik ingyenesen reklámoznak egy bizonyos vállalkozást, de jutalékot kapnak, ha sikerül fizető ügyfeleket bevonniuk.

Számos Bitcoin tőzsdének , terméknek és szolgáltatásnak van egy partner programja, amelyre regisztrálhatsz. Ezután megkapod a saját egyedi linked az adott termék vagy szolgáltatás népszerűsítéséhez, amivel hirdetést helyezhetsz el az oldaladon, elküldheted email formájában vagy népszerűsítheted a közösségi marketing felületeken stb.

8. Szerencsejáték a Bitcoin kaszinókban

 • Erőfeszítés – kicsi
 • Jövedelem – közepes vagy magas
 • Kockázat – Rendkívül magas
Szerencsejáték a Bitcoin kaszinókban

A Bitcoinjaid növelésének egyszerű, de rendkívül kockázatos módja az lenne, ha a Bitcoin kaszinók egyikével játszanál. Természetesen nem ajánlom ezt a módszert, kivéve hobbi illetve szórakozás céljából, de ha mégis úgy döntesz, hogy kockáztatod a pénzed, és szerencsét próbálsz, kérlek győződj meg róla, hogy a te általad használt kaszinó bizonyíthatóan korrekt.

A megbízható Bitcoin kaszinó tudja, hogy a „ház előny elegendő a profit megszerzéséhez, ezért be akarja bizonyítani a játékosai előtt, hogy nem manipulál semmilyen eredményt. Ezt egy kriptográfiát magában foglaló matematikai algoritmus segítségével teszi meg.

A lényeg: egy bizonyíthatóan korrekt kaszinó megmutatja, hogyan hogyan ellenőrizheted, hogy a játék eredménye mindig teljes mértékben véletlenszerű-e.

9. Írj a Bitcoin-ról

 • Erőfeszítés – közepes
 • Jövedelem – közepes
 • Kockázat – alacsony

Ha jártas vagy a kriptovaluták világában és értesz a szavakhoz, akkor érdemes fontolóra venned, hogy írj a témával kapcsolatosan.

A kripto világ fejlődésével egyre több hír és információs webhely jelenik meg a témával kapcsolatban. Sok esetben ezeknek a webhelyeknek szükségük van írókra, mivel hetente több tucat cikket publikálnak.

Mivel jó írót nehéz találni, ha minőségi munkát vagy képes prezentálni, akár szép bevételi forrásra is szert tehetsz azzal, hogy saját otthonodból kényelmesen írsz a Bitcoinról és a kriptovalutákról.

A legjobb módja annak, hogy íróként munkát találj az, ha a kedvenc oldalaidon megkeresed a „munkák” részt és ott tájékozódsz a lehetőségekről. Vagy létrehozhatsz írói profilt az Upwork nevű nemzetközi szabadúszó piacon.

A legjobb, ha van kéznél néhány minta cikk, mielőtt jelentkeznél egy írói állásra, mivel felvétel előtt sokszor szokták kérni a korábbi munkák bemutatását.

10. Adj el egy kapcsolódó terméket vagy szolgáltatást

 • Erőfeszítés – változó
 • Jövedelem – változó
 • Kockázat – változó

Ha nem állsz jól a szavakkal, akkor próbálkozhatsz, akár szolgáltatás vagy termék értékesítésével is. A BitcoinTalk-on sokféle szolgáltatást kínálnak, amiért Bitcoinnal lehet fizetni. Ezek közé tartozik egy weboldal fejlesztése, egy online termék marketingje vagy akár letéti ügynökké válás a Bitcoin tranzakciókhoz.

11. Bitcoin bányászat

 • Erőfeszítés – közepes vagy nagy
 • Jövedelem – közepes vagy magas
 • Kockázat – magas
Bitcoin bányászat

Sokan, akik elkezdenek a Bitcoinnal foglalkozni, azonnal a Bitcoin bányászatra figyelnek fel. Ez úgy tűnhet számukra hogy varázslatos, könnyű és gyors internetes pénz kereseti lehetőség otthonról könnyedén. Mi lehetne ennél jobb?

A tény az, hogy mára a Bitcoin bányászat inkább szakmává, mint hobbivá vált. Rendkívül drága bányászati berendezéseket , magas villamosenergia-költségeket, hardverkonfigurációs ismereteket és fizikai helyet igényel a bányászat.

Az altcoinok bányászatának a megkezdése (pl. Ethereum bányászat ) valamivel kevesebbe kerül, mint a Bitcoin bányászatának elkezdése De ez csak azt jelenti, hogy a hardver kevesebbe fog kerülni. A többi úgy mint a villamosenergia-költség, konfiguráció, karbantartás és így tovább alapvetően ugyanaz.

Néha találkozhatsz olyan weboldallal vagy mobilalkalmazással, amely azt állítja, hogy érméket fog bányászni neked. A legtöbb ilyen szolgáltatás nagyjából teljesen haszontalan, és általában az eszköz számítási teljesítményét és akkumulátorát fogyasztja, és cserébe csak néhány centet fogsz kapni.

Egy másik lehetőség a felhőbányászat – fizetés másnak, hogy a bányászati berendezéseket kezelje a számodra, miközben megosztja veled a nyereséget. Bár ez ideálisnak hangzik, a felhőbányászati oldalak többsége manapság csak úgy tesz, mintha bányászati műveleteket folytatna, de valójában csalások.

Igaz van néhány legális weboldal amely valós tevékenységet folytat.

Mielött belekezdenél arra kérlek végezz alapos piackutatást, mivel könnyedén elveszítheted a pénzed.

12. HYIP és érmeduplázó

 • Erőfeszítés – kicsi
 • Jövedelem – közepes vagy magas
 • Kockázat – Rendkívül kockázatos

Ez egy másik módszer, amit én személy szerint semmi képen nem javaslok senki számára, ezek az érmeduplázók és a magas hozamú befektetési programok, más néven HYIP-k. Ezek olyan webhelyek, amelyek azt állítják, hogy néhány naponta akár megduplázzák a Bitcoinjaidat vagy akár irreális kamatokat fognak fizetni, ha náluk fekteted be a pénzedet.

Amit ezek a webhelyek valójában tesznek, az az, hogy pénzt vesznek fel az új felhasználóktól, és ezt a pénzt arra használják, hogy a régi felhasználókat fizessék ki belőle. Ezek az oldalak rengeteg olyan dolgot hangoztatnak, amitől legitimnek és gazdaságilag életképesnek tűnhetnek.

De az igazság az, hogy semmiféle gazdasági tevékenységet nem folytatnak. Illegális a működésük.

Ezek körülbelül 3-4 hónapig tartanak, amíg egy nap a weboldal offline állapotba kerül, nincsen soha többé kifizetés és a pénzeddel együtt eltűnik.

Az elmúlt években számos ilyen jellegű Bitcoin befektetési weboldalt vizsgáltam meg, és még nem találtam olyat, amelybe azt mondhatnám, hogy nyugodt szívvel tenném a pénzemet. Bármely weboldal, amely valami olyat ígér, ami túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg csak egy jó lehetőség a csalók számára hogy ellopják az érméidet.

13. A Bitcoin fork és az airdropok

 • Erőfeszítés – közepes
 • Jövedelem – változó
 • Kockázat – magas (különösen nem műszaki felhasználók számára)
A Bitcoin fork és az airdropok

A Bitcoin 2017 augusztusától kezdve elkezdett „elágazni” más érmékbe. Dióhéjban a villa azt jelenti, hogy a Bitcoinból egy új Bitcoin (Bitcoin klón) jön létre. Minden ember, aki a villát megelőzően tartotta a Bitcoint, azáltal igényelheti az új érmét is.

Az első népszerű villa a Bitcoin Cash volt , de nem sokkal később a Bitcoin Gold , a Bitcoin Diamond és még sok más is követte . A villás érmék (más néven forkcoinok) igénylésének folyamata szabványos, de megköveteli a Bitcoin működésének magasan az alapszint feletti megértését.

Ne feledd, hogy ha nem vagy biztos abban, amit teszel, amikor egy forkcoint igényelsz, akkor elveszítheted a Bitcoinjaidat. Tehát a legtöbb nem technikai felhasználó számára jobb, ha nem vesz részt ezekben és inkább biztonságban tárolja a Bitcoinjait.

Vannak olyan vállalatok, amik segítségként felajánlják, hogy az érme igénylését végre hajtják helyetted, amiért cserébe jutalékot kapnak. Ez remek lehetőség a technikai tudást nélkülözők számára, amennyiben az adott cég tisztességes.

Miután az igényelt érméidet megkaptad egy sikeres villa (fork) után azt eladhatod vagy elcserélheted egy kereskedési felületen ha van rá piac.

Airdrop

Az Airdrop abban az értelemben hasonlít a villához (fork), hogy „érméket kapsz a levegőből”. Az Airdropot általában egy bizonyos kriptovaluta hírének terjesztésére használják. A valutát szabadon terjesztik a nyilvánosság számára, bár egyes esetekben bizonyos feltételeket kell teljesítened. Például a Byteballt szabadon osztogatták a Bitcoin tulajdonosoknak, a tulajdonukban lévő Bitcoinok mennyiségétől függően

Összegzésként elmondhatom, hogy a villák és az airdropok lehetnek a legmagasabb értékű módszerek, amelyekkel pénzt tudsz keresni a Bitcoinból, de EXTRÉM kockázatosak lehetnek.

Ezenkívül valószínűleg rendelkezned kell egy kezdeti mennyiségű Bitcoinnal vagy valamelyik másik kriptovalutával a követeléshez. Azt tanácsolom, hogy csak bőséges kutatás és az igénylési folyamat megfelelő megértése után használd ezeket a módszereket.

14. Következtetés

Számos módszert ismertettem veled ebben a bejegyzésben, hogy hogyan lehet Bitcoinokat vagy pénzt keresni kriptovalutákkal. Végül mindegyik módszernek megvannak az előnyei és a hátrányai, egyesek kockázatosabbak, mások nagyobb erőfeszítéseket igényelnek.

Amint azt láthatod nincs egyszerű, kockázatmentes pénzkereseti módszer a Bitcoin segítségével sem. A jó hír az, hogy lehetséges és, ha némi erőfeszítést teszel érte, rengeteg kreatív módot találhatsz új jövedelemforrások létrehozására.