Binance Coin (BNB) vásárlása – Útmutató kezdőknek


Binance coin

Az ICO óta a Binance lenyűgöző növekedést produkált. Ennek fényében a Binance Coin (BNB) is hatalmas mértékben felértékelődött. Ebben a bejegyzésben rövid áttekintést adok arról, hogy mi az a BNB, és hol lehet online megvásárolni.

Hogyan tudsz vásárolni Binance Coin -t

  1. Szerezz be egy Binance Coin pénztárcát ( Ledger , Coinomi ).
  2. Keresd meg a BNB címed.
  3. Regisztrálj a Binance oldalán.
  4. Vásárolj BNB-t.
  5. Utald ki az érméid (vagy hagyd őket a Binance-en, ha azt tervezed, hogy használod a tőzsdén)

Ha csak az árspekuláció érdekel akkor kiváló választás lehet az eToro.

Röviden ennyi megvásárolni a Binance Coin-t. Ha részletesebb áttekintést szeretnél kapni a Binance Coin-ról és annak megvásárlásáról, olvasd tovább a cikket.

A következőket ismertetem:

  1. Mi az a Binance Coin?
  1. Binance Coin vásárlása 3 lépésben
  1. Következtetés

1. Mi az a Binance Coin?

2017 júliusában a Binance ICO-t indított annak érdekében, hogy forrásokat gyűjtsön a kriptovaluta tőzsde beindításához. Az ICO részeként kiadott tokent Binance Coin-nak (BNB) nevezték el és az ára 1 BNB -nek 1 Dollár volt. Azóta a BNB ára nagy mértékben felértékelődött és a Binance ICO-ját az egyik legsikeresebb ICO-nak tekintik.

Mire használható a Binance érme?

A BNB alapvetően egy ERC-20 token (azaz egy token az Ethereum hálózaton ), amelyet a Binance-nél felhasználhatsz a kereskedési díjak megfizetésére. A BNB használatával kedvezményeket kapsz a kereskedési díjakból.

Összesen 200 millió BNB tokent jön létre, amelyek elosztása a következő;

100 millió tokent (50%) kaptak az ICO befektetői.

80 millió (40%) tartozik az alapító csapathoz.

20 milliót (10%) privat angel investoroknak tartottak fenn.

A token értékének fenntartása és a deflációs hatás érdekében a Binance azt tervezi, hogy a társaság nyereségének 20% -át minden negyedévben felhasználja a BNB tokenek visszavásárlására, amíg csak 100 millió BNB marad a piacon. Ezután megsemmisíti az általuk megvásárolt 100 millió BNB-t.

A jövőben a Binance decentralizált tőzsdét épít, ahol a BNB-t fogják használni az egyik kulcsfontosságú eszközként, és elköltendő gázként ( itt olvashatsz többet a Gázról HAMAROSAN).

2. Hogyan vásárolhatsz Binance érmét?

1. lépés: Szerezz be egy Binance Coin pénztárcát

Feltéve, hogy BNB-t akarsz vásárolni és tartani, fontos, hogy legyen egy tárcád, amelyben tárolhatod. Mivel a Binance Coin alapvetően Ethereum token, sok pénztárca támogatja.

Binance Coin hardver pénztárcák

A BNB tárolásának legbiztonságosabb módja, ha egy hardvertárcában helyezed el. A hardvertárca olyan fizikai eszköz, amely offline módon tárolja az érmék privát kulcsát. Így mindaddig, amíg az eszköz a birtokodban marad, senki sem férhet hozzá érméidhez.

A Ledger hardver pénztárcák lehetővé teszik a BNB és számos más altcoin biztonságos tárolását. Két modell közül lehet választani a Nano S és Nano X . A Nano X az újabb modell, amely képes vezérelni a pénztárcát mobiltelefonról és asztali számítógépről is.

Itt olvashatod el a Ledger Nano X áttekintésemet.(HAMAROSAN)

TREZOR hardvertárcák a Ledger pénztárcákhoz hasonlóan lehetővé teszik az érmék offline tárolását egy hardver eszközön.

A TREZOR két fő terméke a TREZOR One és a TREZOR Model T . A Model T az újabb, fejlettebb pénztárca, beépített érintőképernyővel rendelkezik. Mindkét TREZOR pénztárca rendkívül jó és megbízható.

Itt a TREZOR Model T áttekintésem

Binance Coin Software pénztárcák :

Coinomi – Ha ingyenes szoftver megoldást keresel, a Coinomi egy jól bevált kriptovaluta pénztárca, amely lehetővé teszi a BNB tárolását. Van Android és iOS verzió, valamint asztali verziója is létezik.

Atomic Wallet – egy kiváló tárca, amely ehetővé teszi a Binance Coin, Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, XLM és több mint 300 egyéb érme és zseton kezelését egyetlen felületen. A pénztárca beépített atomcserével is rendelkezik. Az Atomic Wallet asztali és mobil eszközökhöz is érhető el.

Exodus – Gyönyörűen megtervezett pénztárca Blockchain eszközökhöz, több mint 4 millió letöltéssel, amely támogatja a Binance Coin, Bitcoin és több mint 100 egyéb kriptovaluta tárolását. A pénztárcának van egy cseréje azoknak a felhasználóknak is, akik szeretnék cserélni a BNB-t más kriptókra és fordítva.

Binance Coin internetes pénztárca :

Binance tőzsde – Általában azt tanácsolom, hogy ne tartsál érméket tőzsdén. Ha azonban a BNB használatát tervezed, hogy adás vételi díjakat takaríts meg a Binance tőzsde díjakon, akkor érdemes a Binance tőzsdén tartani BNB-t.

Ne feledd, hogy ha ez a helyzet áll fenn, akkor az érmék feletti ellenőrzést a Binance kezébe adod.

Keresd meg a BNB címed

Ha megvan a pénztárca, meg kell találnod a Binance Coin címed. Mivel a BNB egy Ethereum token, a címed úgy fog kinézni, mint egy Ethereum cím, azaz egy hosszú betű- és számsor 0x-tal kezdődik.

Íme egy példa: 0xe3d42eefaa62df94e96c91cdb1c67a853a1ce198

2. lépés: Keress egy BNB cserefelületet

Vásárolj Binance Coin-t a Binance-en keresztül

A Binance a BNB vásárlásának egyértelmű választása. Megvásárolhatod a Binance Coin-t minden olyan eszközzel, amelyet a Binance támogat (sok ilyen van), vagy fizethetsz hitelkártyával – magasabb díj ellenében. A Binance áttekintésemet itt olvashatod el (HAMAROSAN).

Vásárolj Binance Coint az eToro-n keresztül

Az eToro lehetővé teszi a Binance Coinba történő befektetést, számos hagyományos fizetési móddal és alacsony díjakkal. Az eToro használata spekulációs célokra ajánlott, és akkor viszont nem, ha szükséged van a BNB tényleges felhasználására, mivel az érmék kiutalása az eToro-ról bonyolult folyamat. A teljes eToro áttekintésemet itt olvashatod el (HAMAROSAN).

Figyelem: a kriptovaluták árfolyama szélesőségesen ingadozhat, és nem minden befektető számára megfelelőek. A kriptovaluták kereskedelmét egyetlen uniós szabályozási felügyelet sem felügyeli. Ne feledd, hogy a tőkéd veszélyben van.

eToro felhasználók: A lakossági CFD-számlák 75% -a veszteséges. A tőkéd veszélyben van.

3. lépés: A BNB-érmék kiutalása

Általában azt tanácsolom, hogy a vásárolt érméket mindenki utalja ki a saját pénztárcájába. Azonban, ha azt tervezed, hogy az érméidet arra használod, hogy spórolj a Binance díjakon, akkor valószínűleg az a legjobb, ha otthagysz valamennyit a tőzsdén. Ha nagy mennyiséggel rendelkezel vagy csak befektetési célból vásároltál BNB Coin -t, akkor helyezd át a tőzsdéről az 1. lépésben kiválasztott pénztárcába, hogy teljes mértékben ellenőrizhesd a vagyonodat.

3. Következtetés

Ahogy a Binance népszerűsége növekszik, azzal a BNB értéke is folyamatosan nő. Ellentétben a legtöbb „tokennel”, a BNB valódi értéket ad a Binance felhasználóinak a kereskedési díjak megtakarításának formájában.

Még akkor is, ha nem gondolod, hogy a BNB előtt fényes jövő áll, találhatsz benne némi értéket az általa kínált kedvezményes díjak révén. Ha a Binance valóban véghez viszi a decentralizált tőzsde kiépítésének terveit, a BNB megújult érdeklődést és további értéknövekedést fog produkálni.