Bitcoin vásárlása PayPal segítségével útmutató Kezdőknek


Az elmúlt években, a PayPal számára vonzóvá vált a Bitcoin. Azonban továbbra is nehéz, hogy hiteles helyeket találj a Bitcoin vásárlásához a PayPal segítségével 2021-ben. Ez elsősorban a visszaterhelési problémának köszönhető. Ez a bejegyzés a kipróbált módszereket ismerteti, amelyek lehetővé teszik a probléma leküzdését.

Bitcoin vásárlása PayPal segítségével útmutató Kezdőknek

Bitcoin vásárlása PayPal segítségével összefoglaló

Míg a PayPal most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül rajta keresztül vásárolják meg a Bitcoint, (jelenleg csak az amerikai állampolgárok számára elérhető) az érméket nem használhatják a platformon kívül. Valójában azóta, hogy a Virwox 2020 januárjában leállította a PayPal betéteit, nagyon nehéz megszerezni a Bitcoint PayPal számlán keresztül.

A két fő módszer, amely még mindig lehetővé teszi a Bitcoinok vásárlását a PayPal használatával, az eToro (azoknak a felhasználóknak, akik főként az árral akarnak spekulálni, és nem keresik a hozzáférést a tényleges érmékhez) és a LocalBitcoins (azok számára, akik ténylegesen birtokolni akarják a Bitcoint saját pénztárcában).

Ha részletesebb magyarázatot szeretnél kapni az egyes módszerekről, olvasd tovább a bejegyzést.

A következőket ismertetem:

 1. Bitcoin vásárlása PayPal használatával az eToro-n
 2. Bitcoin vásárlása PayPal használatával a LocalBitcoins-on
 3. Bitcoin vásárlása PayPal használatával xCoins-on
 4. Bitcoin vásárlása PayPal használatával a Paxful-on
 5. Bitcoin vásárlása közvetlenül PayPal-on keresztül
 6. Gyakran Ismételt Kérdések
 7. Következtetés

1. Bitcoin vásárlása PayPal használatával az eToro-n

Előnyök: Viszonylag alacsonyak a díjak és sokféle fizetési mód elfogadott

Hátrányok: Nem mindenhol elérhető és a nyereség visszavonása Bitcoinba és más kriptodevizákba bonyolult.

A Bitcoin PayPal-al történő vásárlásának legegyszerűbb módja az eToro, de csak korlátozott célból. Míg a platform lehetővé teszi, hogy Bitcoint vásárolj a PayPal segítségével, addig a Bitcoin pénztárcádba való visszavonás hosszú időt és több lépést igényel.

Más szóval, az eToro inkább alkalmas arra, hogy spekulálj a Bitcoin árfolyamával, ahelyett, hogy megvásárolnád az érmét bármilyen más célból. Ha csak profitálni akarsz az áringadozásokból, és nem tartasz igényt a Bitcoin tényleges birtoklására, akkor ez valószínűleg a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer.

Ha azonban a Bitcoin tényleges megszerzése a célod és szükséges a dolgok vásárlásához vagy másoknak való elküldéshez, olvasd tovább a cikket.

Ne feledd, hogy ha az eToro-t spekulációra használod, valójában nincs szükséged külön Bitcoin pénztárcára. Az eToro áttekintésemet itt olvashatod el.

FONTOS! A kriptovaluták ára szélsőségesen ingadozhat, és nem minden befektető számára megfelelőek. A kriptovaluta kereskedelmet egyetlen uniós szabályozó sem felügyeli, a tőkéd veszélyben van.

eToro felhasználók: A lakossági CFD-számlák 75% -a veszteséges. A tőkéd veszélyben van.

2. Bitcoin vásárlása PayPal használatával a LocalBitcoins-on

Előnyök: Az kereskedők széles választéka a világ minden tájáról

Hátrányok: Magas díjak, átverés esélye

Bitcoin vásárlása PayPal használatával a LocalBitcoins-on

A LocalBitcoins az eToróval ellentétben egy olyan piactér, ahol a vevők és az eladók közvetlenül kapcsolódnak egymáshoz. A LocalBitcoins használatakor ténylegesen valós személlyel van dolgod, ami azt jelenti, hogy az eladó hitelessége egy plusz dolog, amire figyelned kell.

Ami a díjakat illeti, az eladók általában prémiumot számítanak fel, mivel nagy kockázatot vállalnak a vevő visszaterhelési lehetősége által. A pozitívum az, hogy a Bitcoint sokféle módon meg tudod vásárolni. A LocalBitcoins teljes áttekintését itt olvashatod el. (HAMAROSAN)

A LocalBitcoins használata

1. lépés – Add meg a keresési paramétereket

Az első lépés az, hogy meglátogatod a LocalBitcoins oldalát, és megadod, hogy mennyi Bitcoint szeretnél vásárolni és melyik országból. Mivel a LocalBitcoins eredetileg azért készült, hogy az emberek négyszemközt találkozzanak, nincs “világszerte” végzett keresés.

2. lépés – Válaszd ki az eladót

A következő képernyőn megjelenik a rendelkezésre álló eladók listája, innentől tudsz közülük válogatni.

Néhány dolog, amit ellenőrizz, mielőtt megbíznál az eladóban:

 • Visszajelzési pontszám
 • Hány megerősített kereskedése van ennek az eladónak?
 • Hány éves a számla?
 • Hány ember bízik ebben az eladóban?
 • Hány ember blokkolta ezt az eladót?

Fontos nincs valós mérés, amely segíthetne annak értékelésében, hogy az eladó mennyire megbízható. A összes részlet áttekintése után, amit a józan ész diktál az alapján kell meghoznod a döntésed.

3. lépés – Végezd el az adás vételt

Miután kiválasztottad a megfelelő eladót, a kereskedési képernyőjére kerülsz. Itt láthatsz információkat a kereskedési korlátokról, helyről és fizetésről stb (Mennyi idő áll rendelkezésére a pénzeszközök küldésére és a fizetés jelzésére a kereskedés megkezdése után).

Nagyon fontos, hogy elolvasd a kereskedő kereskedési feltételeit, ami jobb oldalon található.

Egyes eladók megkövetelik, hogy megfelelő értékelésed legyen, azért, hogy ne vásároljanak tőlük csalók és a csalások elkerülése érdekében. Ez azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy néhány apró tranzakciót kell végrehajtanod az értékelésed növelése érdekében, mielőtt bele tudnál vágni nagyobb tranzakciókba.

Miután átnézted az összes információt, és megbizonyosodtál arról, hogy az megfelel számodra, írd be, hogy mennyi Bitcoint szeretnél vásárolni, majd kattints a „Send trade request” gombra.

Létfontosságú, hogy a LocalBitcoins-on belül folytass minden kommunikációt, és lehetőleg használj letéti szolgáltatást (amelyek automatikusan bekapcsolnak minden online értékesítésnél). Bár ez a módszer viszonylag gyors, eltarthat egy ideig, amíg elegendő hírnévre teszel szert, hogy számodra megfelelő eladót találj.

3. Bitcoin vásárlása PayPal használatával az xCoins-on

Előnyök: Bevált módszer, amely viszonylag hosszú ideje létezik

Hátrányok: Nem egyértelmű üzleti modell és magas díjak

Az xCoins.io (nem tévesztendő össze az xCoins.com-al) Bitcoin hitelszolgáltatóként jellemzi magát. Ahelyett, hogy eladna neked Bitcoint, Bitcoint ad kölcsön (bizonyos mértékben). Hogy ez valóban hitel vagy eladás, kissé kétértelmű és értelmezés kérdése.

Az xCoins használata

 1. Regisztrálj a webhelyre
 2. Ad meg az összeget
 3. Egyez bele a kölcsönszerződésbe
 4. Igazold a személyazonosságodat
 5. Fizess

 Itt olvashatod el a teljes xCoins áttekintésemet (HAMAROSAN) .

4. Bitcoin Vásárlása PayPal használatával a Paxful-on

Előnyök: Eladók széles választéka a világ minden tájáról

Hátrányok: Magas árfolyam és az átverés esélye

Bitcoin Vásárlása PayPal használatával a Paxful-on

A Paxful egy nagyon hasonló platform, mint a LocalBitcoins. Ez egy peer-to-peer piactér, amely lehetővé teszi a Bitcoin vásárlását szinte bármivel (pl. Skype-kredit, Amazon ajándékkártya stb). A Paxful-nál a Bitcoin vásárlás folyamata nagyon egyszerű:

Hogyan kell használni a Paxfult

 1. Hozz létre egy fiókot.
 2. Válassz fizetési módot a vásárláshoz és add meg a kívánt összeget.
 3. Válaszd ki az eladót. Választhatsz manuálisan, vagy hagyhatod, hogy a Paxful döntse el, ki a legmegfelelőbb számodra.

Először egy online csevegésre kerül sor az eladóval, ahol véglegesítheted az üzletet. Az eladó a Bitcoinjait letétbe küldi, és miután megjelöli, hogy elküldted a befizetést, azokat felszabadítja és átkerül a számládra. Ne feledd, hogy ha bizonyos időn belül (általában 30 perc) nem véglegesíted az üzletet, az ügylet automatikusan törlődik.

5. Bitcoin vásárlása közvetlenül a PayPal-on keresztül

Előnyök: Alacsony kockázat

Hátrányok: Nem tudod elküldeni az érméket külső pénztárcába és jelenleg csak az Egyesült Államok polgárai számára elérhető.

2020 októberében a PayPal bevezette a Bitcoin (és három másik kriptovaluta) közvetlen vásárlását a digitális pénztárcáján belül, a Paxos-szal való partnerség révén.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fizessenek a PayPal által támogatott kereskedőknek a szolgáltatáson keresztül megvásárolt Bitcoinokkal. A cikk írásának az idején azonban a felhasználók nem küldhetik ezeket az érméket külső számlákra, és nem vonhatják vissza őket, hogy bárhol máshol tárolják.

És ez a lehetőség is jelenleg csak az amerikai felhasználók számára áll rendelkezésre, ami egy másik nagy korlátozás, de remélhetőleg az idő múlásával ez a szolgáltatás szélesebb körben elérhetővé válik. Ami a díjakat illeti, azok 1,5% és 2,3% között változnak, a vásárlás méretétől függően.

Hogyan vásárolhat Bitcoin közvetlenül a PayPal-on

 1. Regisztrálj fiókot, ha még nincs
 2. Kattints a „Your crypto” részben található „Buy and Sell” elemre (csak a támogatott helyeken érhető el)
 3. Kattints a „Bitcoin” és a „Buy” gombra
 4. Ad meg a megvásárolni kívánt Bitcoin mennyiségét
 5. Válaszd ki a fizetési módot, és kattints a „Next” gombra
 6. Ellenőrizd az átváltási árfolyamot és a tranzakciós díjat

Ez az! Kattints a “Buy now” gombra a vásárlás megerősítéséhez, és az érméknek elérhetőeknek kell lenniük a PayPal digitális pénztárcádban.

6. Gyakran ismételt kérdések

gyik

Vásárolhatok Bitcoint Paypal-al a Coinbase-en?

Nem, nem teheted.

Vásárolhatok más kriptot a PayPal segítségével?

A LocalMonero vagy a LocalCryptos weboldalak használatával megvásárolhatod a Monero vagy az Ethereum kriptovalutát a PayPal segítségével, ugyanakkor a szabályokat ezeknél is tartsd be és a hátrányok itt is érvényesek – valószínűleg magas díjakat kell fizetned, és nehéz lesz megbízható eladókat találnod.

Találtam egy másik itt fel nem sorolt módszert. Érdemes kipróbálnom?

Időről időre sok új webhelyet látok, amelyek lehetővé teszik a PayPal használatát Bitcoin vásárláshoz. Személy szerint nagyon szkeptikus vagyok az ilyen oldalakkal kapcsolatban, és azt tanácsolom, hogy óvatosan bánjál velük.

A hírnév nagyon fontos, és a fent leírt módszerek általam mind megbízhatónak ítélt lehetőségek, de vigyázz mindig az a legfontossabb hogy óvatos légy és tudd, hogy a végső döntés a felelősséggel együtt a tiéd.

Az ebben a cikkben bemutatott vállalatok legalább három éve léteznek.

7. Következtetés

Sajnos még mindig nincsen olyan megoldás, amely egyszerűvé tenné a Bitcoin vásárlását (nemcsak árspekuláció céljából) PayPal segítségével. Személyes javaslatom egy másik fizetési mód használata, ha lehetséges. Ha mindenféleképpen PayPal segítségével akarsz vásárolni, akkor az itt felsorolt módszerek működni fognak, de készülj fel, hogy költséges lesz.