Hogyan vásárolj Bitcoint hitelkártyával


Manapság egyre könnyebb a Bitcoin hitelkártyával történő megvásárlása. A visszaterhelés problémája végre enyhült a csalásellenes vállalatok révén, és egyre több tőzsde engedélyezi a hitelkártyákat érvényes fizetési lehetőségként. Ebben a cikkben áttekintem a Bitcoin hitelkártyával történő vásárlásának legnépszerűbb lehetőségeit.

Hogyan vásárolj Bitcoint hitelkártyával

Bitcoinok vásárlása hitelkártyával összefoglaló

A Bitcoin hitelkártyával történő vásárlásának legegyszerűbb módja valószínűleg a CEX.io. Itt vannak a lépések:

 1. Látogass el a CEX.io oldalra, és hozz létre egy fiókot
 2. Add meg az összeget.
 3. Töltsd ki a KYC-t
 4. Add meg a Bitcoin címed.
 5. Add meg a hitelkártyád adatait.
 6. Az érméket küldik a pénztárcádba.

Ha további információkat szeretnél olvasni a hitelkártyákat elfogadó tőzsdékről, olvasd tovább a cikket.

A következőket ismertetem:

 1. CEX.io
 2. eToro
 3. Bitpanda
 4. Coinbase
 5. Binance
 6. LocalBitcoins
 7. Indacoin
 8. Xcoins
 9. Gyakran Ismételt Kérdések
 10. Következtetés

1. Bitcoin Vásárlása hitelkártyával a CEX.io használatával

Előnyök: Veterán cég, magas vételi limitek

Hátrányok: A támogatás lassú lehet, magasabb árfolyamok, mint a versenytársaknál

A 2013-ban alapított CEX.io egy kriptovaluta tőzsde, amelyben több mint 2 millió felhasználó bízik. A CEX.io elérhető az Egyesült Államokban, Európában, valamint Dél-Amerika és Ázsia néhány országában is. Az oldal egy teljes kereskedési platformot, valamint bróker szolgáltatást is nyújt.

A teljes áttekintésemet itt olvashatod a CEX.io-ról

A CEX.io használata:

 1. Hozz létre egy CEX.io fiókot.
 2. Kattints a Finance menüre
 3. Válaszd ki a pénznemet majd kattints a mellette lévő Deposit gombra.
 4. Ezután lehetőséged van átutalni a pénzt, vagy hitelkártyával azonnal Bitcoint vásárolni.
cex.io buy credit card

A CEX.io emellett USD, EUR, GBP és RUB azonnali kifizetését is kínálja kártyára, ami azt jelenti, hogy be és ki is fizethetsz pénzt a kártyáddal, amint összekapcsolódik a CEX.io profiloddal.

A visszavonási kérelmek automatikusan feldolgozásra kerülnek a kihelyezésüket követően, és nem igényelnek bejelentkezést harmadik fél szolgáltatásaiba. A legtöbb esetben a kifizetések azonnal feldolgozódnak, így azonnal hozzáférhetsz a Visa vagy a Mastercard számládon a pénzeszközeidhez.

2. Bitcoin Vásárlása hitelkártyával az eToro használatával

Előnyök: Alacsony díjak, felhasználóbarát

Hátrányok: Nehéz kiutalni a érméket

Az eToro különböző kriptovaluta szolgáltatásokat nyújt, például pénztárcát, kereskedési platformot, CFD szolgáltatásokat és szabályozott tőzsdét. Könnyen spekulálhatsz a Bitcoin árával az eToro-n keresztül és a hitelkártyáddal, viszonylag alacsony díjak mellett tudsz befizetni. Bár lehetséges az érmék tényleges kiutalása, a platform jobban megfelel az árspekulációra.

A teljes áttekintésemet itt olvashatod az eToro-ról

A lakossági befektetők számláin a CFD kereskedések 75% -ban veszteségesek. Meg kell fontolnod, hogy megengedheted-e magadnak azt, hogy vállalod a pénzed elvesztésének a kockázatát. A kriptopénzek nagyon ingadozó, szabályozatlan befektetési termékek. Nincs uniós befektetővédelem.

3. Bitcoin Vásárlása hitelkártyával a Bitpanda használatával

Előnyök: Több fizetési lehetőség, viszonylag alacsony díjak

Hátrányok: Nem elérhető világszerte

A Bitpanda egy osztrák startup vállalat, amelyet 2014 októberében alapítottak. A vállalat lehetővé teszi, hogy Bitcoint és számos más kriptovalutát vásárolj hitelkártyával, valamint banki átutalással, Neteller, Skrill, SEPA és még sok mással. A cég elsősorban európai országokban elérhető és azon kívül csak alig néhány ország lakói számára nyitott.

A teljes áttekintésemet itt olvashatod a Bitpanda-ról

4. Bitcoin Vásárlása hitelkártyával a Coinbase használatával

Előnyök: Felhasználóbarát felület, viszonylag alacsony díjak, jó hírnév

Hátrányok: Nem érhető el világszerte, nehezen elérhető a támogatás

A Coinbase a világ legnagyobb Bitcoin brókere. Világszerte több mint 30 millió ügyfele van. A Coinbase 3,99%-os kényelmi díjat számít fel minden hitelkártya-tranzakció esetén, és a világ több mint 100 országának lakói számára elérhető . Több mint 100 dollár értékű Bitcoin vásárlásakor további 10 dolláros Bitcoin bónuszt kapsz.

A teljes áttekintésemet itt olvashatod a Coibase-ről

1.Hozz létre egy Coinbase fiókot.

2.Lépj a Settings, majd a Payment Methods elemre, majd kattints az Add Payment Methods gombra.

3. Kattints a Hitelkártya elemre (CREIT/DEBIT CARD).

coinbase hielkártya

4. Add meg a kártyád adatait.

5. A kártyád megerősítése után továbbléphetsz a Vásárlás / Eladás ( BUY/SELL) oldalra és már tudsz is vásárolni.

6. A megvásárolt Bitcoinokat elküldik a Coinbase pénztárcádba.

A Bitcoin hitelkártyával történő megvásárlásakor további 3,99% -os feldolgozási díjat számít fel a Coinbase. A kártyával történő vásárláshoz igazolnod kell a személyazonosságodat egy állam által kiállított személyi igazolvány feltöltésével.

5. Bitcoin Vásárlása hitelkártyával a Binance használatával

Előnyök: Jó hírnév, világszerte elérhető

Hátrányok: Lassú ellenőrzési folyamat, lassú támogatás

A Binance csak kriptográfiai csere. Azonban megvásárolhatod a Bitcoint hitelkártyával a Binance-en, a Simplexszel fennálló partnerségnek köszönhetően. Annak ellenére, hogy viszonylag fiatal tőzsdének számít, a Binance népszerűségében és kereskedési volumenében felülmúlta a legtöbb veterán tőzsdét.

A teljes áttekintésemet itt olvashatod a Binance-ról

6. Bitcoin Vásárlása hitelkártyával a LocalBitcoins használatával

Előnyök: Eladók széles választéka, könnyen kezelhető felület

Hátrányok: Az eladók általában magasabb díjakat számítanak fel a hitelkártya-vásárlásokért, az átverés lehetősége

A LocalBitcoins egy peer-to-peer piac a Bitcoin vásárlásához és eladásához. Olyan mint az Ebay, ez a felület is összehozza a vevőket az eladókkal. Az oldalon a kereskedők elfogadják a legkülönfélébb fizetési módokat, beleértve a hitelkártyákat is.

A LocalBitcoins használatakor az a fő szempont, hogy elővigyázatos legyél a kereskedő kiválasztásakor, mivel könnyen akár csalás áldozatává is válhatsz. Egy dolgot érdemes szem előtt tartani, hogy ha még friss felhasználó vagy a LocalBitcoins-on, nem sok kereskedő akar majd veled üzletet kötni, mivel valószínűleg félnek ők is a csalóktól.

A LocalBitcoins használata

1. Iratkozz fel a LocalBitcoins oldalra.

2. Keress olyan eladót, aki elfogadja a hitelkártyákat

localbitcoins search

3. Ellenőrizd, hogy az eladónak jó e a hírneve, és olvasd el a kereskedelem feltételeit.

4. Írd be a vásárolni kívánt összeget, majd kattints a Kereskedési kérelem küldése (Send Trade Request) gombra.

5. Kövesd az eladó további kéréseit.

7. Bitcoin Vásárlása hitelkártyával a IndaCoin használatával

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Előnyök : Jó támogatás, világszerte elérhető

Hátrányok: Magas díjak

Az Indacoin egy brit központú tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világszerte Bitcoint vásárolhassanak hitelkártyával. A minimális vásárlás összege 50 dollár, az első héten pedig 500 dollár a maximum amiért vásárolhatsz. Viszont 14 nap elteltével a limit 2000 dollárra emelkedik, és egy hónap után egyáltalán nincsenek vásárlási limitek.

A hitelkártya használatához igazolnod kell a telefonszámodat és meg kell adnod a kódodat. A folyamat meglehetősen egyszerűnek tűnik, de én még nem próbáltam ki a cserét, ezért nem tudok kezeskedni érte.

Annak ellenére, hogy az oldal kijelenti, hogy nem számít fel díjat, az árfolyama a hitelkártyás fizetés miatt elég magas.

8. Bitcoin Vásárlása hitelkártyával a xCoins használatával

Előnyök: Nagyon gyors vásárlás, 24/7 támogatás

Hátrányok: Nincsen meghatározott díj, Csak az USD-t és az EUR-t fogadja el

Az Xcoins egy máltai kriptovaluta csere platform, amely 2016 óta működik. A szolgáltatás felhasználói BTC-t, valamint LTC-t, ETH-t, XRP-t és BCH-t vásárolhatnak USD vagy EUR használatával Visa vagy Mastercard kártyán keresztül.

Az Xcoins nagyon komolyan veszi a szolgáltatásának a sebességét; A csere valójában azt ígéri, hogy az érméket a fizetés jóváhagyásától számított 15 percen belül elküldi, különben a következő tranzakció díjmentes lesz.

Az Xcoins jó választásnak tűnik, ha gyorsan akarsz Bitcoinokat szerezni. A minimális vásárlási összeg 50 USD vagy 50 EUR, a webhelyen nincs megadva maximális korlát.

9. Gyakran ismételt kérdések

A Bitcoin ATM-ek elfogadnak hitelkártyát?

A Bitcoin ATM-ek csak készpénzt fogadnak el a Bitcoinért cserébe (visszaterhelési problémák miatt). Bankkártyával nem fogsz tudni fizetni egy Bitcoin ATM-nél.

10. Következtetés: Honnan tudhatom, hogy ,melyik lehetőséget érdemes használom?

Kicsit nehéz eldönteni, hogy melyik tőzsde a legjobb platform a Bitcoin megvásárlásához hitelkártyával, mivel sok van belőlük és változatos feltételek mellett teljesítik a kérésedet.

Javaslom, hogy minden cserét próbálj ki egy kisebb összeggel, és csak akkor folytasd nagyobb összegekkel, ha már biztos vagy abban, hogy melyik a számodra megfelelő.

Néhány próba után látni fogod, hogy, melyik hogy működik és könnyen tudsz majd döntést hozni afelől, hogy melyik a számodra legjobb platform a hitelkártyás vásárláshoz.

Légy mindig körül tekintő és tájékozott.